istiklal
Komiser Yardımcısı
HÜRRİYET VE İSTİKLAL BENİM KARAKTERİMDİR!
|
 |
« : 07 Mart 2009, 14:44:22 » |
|
Şehit olursam AĞLAMA ANNE
Düşümde Gördüm Beni bir sokakta köşeye kıstırıp vurdular anne, Gerçekten bir gün nasip olurda şehit olursam, Ağlama anne
Polis zaten milleti için nefer, Kan aksa da vatanındır zafer, Hani bu yolda kör kurşunla eğer, Şehit olursam ağlama anne
Bir canım olsa da fedadır yurda, Yedirmem ülkemi köpeğe kurda, Vatan kalesinde yüksek bir surda, Şehit olursam ağlama anne
Cenazemi omuzlar üstünde taşırlar, Sokağımıza belki de ismimi yazarlar, Babama bir şilt belki de bir madalya takarlar, Şahit olursam ağlama anne
Benim ömrümden kutsaldır vatan, Boşuna ölmedi ya şu şehit yatan, Bir nifak uğruna vatanı satan, Beni de şehit ederse ağlama anne
Düşmesin gökteki bu yıldız bu hilal, Silinmesin bayrağımdaki bu beyaz bu al, Ne olur sende et hakkını helal, Şehit olursam AĞLAMA ANNE
|
|
|
|
|
|
Adın TÜRK, adın MÜSLÜMAN Sana yakışanı hiç düşündün mü? Binlerce yıllık tarihin gözlemekte seni! Şehitlerin gözlerini dikmiş Arş-ı Ala’dan sana bakmakta! Tuna sen yine abdest alırsın suyundan diye, halen akmakta!...
|
|
|
|
PolisTurk.Com
|
 |
« : 07 Mart 2009, 14:44:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mask26
Forum Polisi
NEYLEYİM SİYAH DEYİNCE KIRMIZI DEMEYEN SEVGİLİYİ
|
paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.Hattâ bu iktidar sahipleri sahsı menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir GAZİ M.K.ATATÜRK
|
|
|
|
PolisTurk.Com
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Mart 2009, 14:54:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esmer
Moderatör
|
emeğine sağlıkk istiklal
|
|
|
|
|
|
AŞIĞIZ BİZ BU RENKLERE SEVİYORUZ ÖLÜMÜNE BİZ KIRMIZI ŞİMŞEKLERİZ İNADINA ESES'LİYİZ
HAYAT BİZİ AYIRSADA GELİRİZ SANA TABUTLA ISPARTADA UZAKLARDA YANIYORUZ ESES AŞKIYLAA... *****+****=****
|
|
|
bumblebee
Memur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Matahari
Moderatör
|
Çok duygulandım paylaşımınız için teşekküler kardeşim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ertem_crazy
Komiser Yardımcısı
Elazığ Zülfü Agar Pmyo 7. Dönem
|
bayburt pmyo 2. snf ogrencısı cok gusel okumus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deniz67
Komiser
ZALİMİN ZÜLMÜ VARSA SEVENİN ALLAHI VAR...
|
süper okumuş ağzına yüreğine sağlık
|
|
|
|
|
|
GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR BEN GİDENİ DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR...
|
|
|
engin_polis
Memur
|
super bır sıır emegıne saglık
|
|
|
|
|
|
TURK.. POLİS TEŞKİLATI.MIZIN ..164. YILI .. KUTLU .. OLSUN
|
|
|
mask26
Forum Polisi
NEYLEYİM SİYAH DEYİNCE KIRMIZI DEMEYEN SEVGİLİYİ
|
şiirin güzelliği ayrı meslektaşımın kattığı duygu ayrı güzel...
|
|
|
|
|
|
iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.Hattâ bu iktidar sahipleri sahsı menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir GAZİ M.K.ATATÜRK
|
|
|
yeldaa
Moderatör
|
emeğine sağlıkkkkk paylaşım için teşekkür ederim.. süper şiir süper yorum.....
|
|
|
|
|
|
.... LDYAE .... HeRşEy SeNsiN.... BiLiYoRuM BiRgÜn SeNdE bEnİm SeVdİğİm KaDaR sEvErSiN......elbet birgün öğrenirsin sana olan sevgimi .. sevmemek lazımmış.. sevince şımarmış ..
|
|
|
sult@n
Moderatör
|
emegine saglık ablacım çok begendim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esm@ül
Ziyaretçi
|
Gönül gözüyle bak etrafına,öylece vatanı tanı Şahadet mührünü taşıyarak ,şehit olup yatanı Yaşamak yada ölmek değil,toprağa kan katanı
Saygıyla anıyorum mekanlarının cennet kabirlerinin nurla aydınlanmasını Yaradandan diliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PolisTurk.Com
|