turkuaz06
Komiser Yardımcısı
Yürek yanmadıkça göz yaşarmaz!!!
|
arkadaşlar walla helal olsun bu kadar fotoyu nereden buldunuz bizim yunusların resim arşivi komple burda yaa  ama dikkatinizi çekerim söyleyen oldumu daha önce bilmiyorum ama siyah honda varadero istanbul ilçe yunusların kullandığı motosikletlerdir ve bunlar sadece bağlı oldukları ilçeye bakarlar ama asayiş şube yunusları bmw r 1200 gs kullanırlar ve tüm istanbula hakimlerdir  arz ederimm... haklısın kardeşim şubedekiler (bazıları)kendibi bi b.. zanneder..:)rica ederim
|
|
|
|
|
|
Hakk’a doğru başımız Rahmetidir aşımız Aynı yöne bakmaz mı Bütün mezar taşımız!!! 
|
|
|
|
PolisTurk.Com
|
 |
« Yanıtla #225 : 25 Şubat 2009, 20:21:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wild_team
Memur
|
arkadaşlar walla helal olsun bu kadar fotoyu nereden buldunuz bizim yunusların resim arşivi komple burda yaa  ama dikkatinizi çekerim söyleyen oldumu daha önce bilmiyorum ama siyah honda varadero istanbul ilçe yunusların kullandığı motosikletlerdir ve bunlar sadece bağlı oldukları ilçeye bakarlar ama asayiş şube yunusları bmw r 1200 gs kullanırlar ve tüm istanbula hakimlerdir  arz ederimm... haklısın kardeşim şubedekiler (bazıları)kendibi bi b.. zanneder..:)rica ederim turkuaz bende şubedeyim ona göreee haberin olsunn...
|
|
|
|
|
|
Özgür Olmak İçin Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara İhtiyacımız Yok.
|
|
|
|
PolisTurk.Com
|
 |
« Yanıtla #226 : 26 Şubat 2009, 13:14:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mask26
Forum Polisi
NEYLEYİM SİYAH DEYİNCE KIRMIZI DEMEYEN SEVGİLİYİ
|
her birim kendi çapında güzeldir ama kadıköy yunuslardan bazı arkadaşların dediklerini aktarayım yaa biz daha karizmatik görünüyoruz ama siz daha çok sosyal çevreye sahipsiniz bende şahinlere geçmek istiyorum şahin olmak ayrıcalıktır tek tabanca gs1200 sevgiler yunus kardeşlerim...
|
|
|
|
|
|
iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.Hattâ bu iktidar sahipleri sahsı menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.Millet, fakr-u zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir GAZİ M.K.ATATÜRK
|
|
|
wild_team
Memur
|
|
|
|
|
|
|
Özgür Olmak İçin Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara İhtiyacımız Yok.
|
|
|
turkuaz06
Komiser Yardımcısı
Yürek yanmadıkça göz yaşarmaz!!!
|
arkadaşlar walla helal olsun bu kadar fotoyu nereden buldunuz bizim yunusların resim arşivi komple burda yaa  ama dikkatinizi çekerim söyleyen oldumu daha önce bilmiyorum ama siyah honda varadero istanbul ilçe yunusların kullandığı motosikletlerdir ve bunlar sadece bağlı oldukları ilçeye bakarlar ama asayiş şube yunusları bmw r 1200 gs kullanırlar ve tüm istanbula hakimlerdir  arz ederimm... haklısın kardeşim şubedekiler (bazıları)kendibi bi b.. zanneder..:)rica ederim turkuaz bende şubedeyim ona göreee haberin olsunn... farkındayım canım..
|
|
|
|
|
|
Hakk’a doğru başımız Rahmetidir aşımız Aynı yöne bakmaz mı Bütün mezar taşımız!!! 
|
|
|
Liudmila
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Matahari
Moderatör
|
  alıntıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liudmila
Moderatör
|
 alıntı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esm@ül
Ziyaretçi
|
yunuslar seçmece oluyor sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeldaa
Moderatör
|
geöçen korkuttular beni boş anıma denk geldi sonra muhabbet ettik filan çok güldüm yaaa çok sevimliler yaaa
|
|
|
|
|
|
.... LDYAE .... HeRşEy SeNsiN.... BiLiYoRuM BiRgÜn SeNdE bEnİm SeVdİğİm KaDaR sEvErSiN......elbet birgün öğrenirsin sana olan sevgimi .. sevmemek lazımmış.. sevince şımarmış ..
|
|
|
Liudmila
Moderatör
|
 alıntı
|
|
|
|
|